Home » Workshops » Workshop Creative Life 2020

Workshop Creative Life 2020

Leuk dat je mee wilt doen met de workshop ‘Vogels Illustreren’ tijdens Creative Life 2020. Tijdens de workshop ga je in een aantal simpele stappen met waterverf een vogel tekenen, leuk om in te lijsten en op te hangen! Via het onderstaande inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de workshop. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen enkele dagen een mailtje met informatie en een betaallink. Zodra de betaling binnen is, is je plekje officieel gereserveerd! De kosten voor de workshop zijn €15,00 inclusief materialen en het boekje ‘Illustreren: vogels en verder’ ter waarde van €5,50. Alles ingevuld? Klik op ‘aanmelden’

Ik geef de verkorte workshop op de volgende momenten tijdens Creative Life. Alle workshops zijn op dit moment vol. Mocht je toch graag een workshop willen volgen kijk dan hier. 


Vanwege alle maatregelen kunnen er per ronde minder mensen (5 of 6 personen) een workshop volgen daarom is een deel al vol. Er is nog plek op de volgende momenten:

 • Donderdagochtend 12 november 10.30 – 11.30
 • Donderdagmiddag 12 november 14.00 – 15.00

  Aan welke workshop wil je deelnemen?

  Voor hoeveel personen wil je de workshop reserveren? *Je krijgt een betaallink voor de totale reservering

  Als je de workshop voor meer dan 1 persoon wilt reserveren, wat zijn de voornamen van de extra personen?

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke kortingen van Lotte Drouen?
  JaNee


  Goed om te weten

  Het bedrag dat je aan mij betaalt is alleen voor de workshop en exclusief een ticket voor Creative Life, deze kun je kopen via de website van Creative Life.

  Deze workshop is een verkorte variant van de workshop die ik bij mij thuis geef. Mocht je interesse hebben in de hele workshop dan kun je je aanmelden op een van de geplande data of een workshop op verzoek aanvragen. Ga naar workshop ‘Vogel illustreren’