Meteen naar de inhoud
Home » Workshops » Vogels illustreren

Vogels illustreren

Altijd al aan de slag willen gaan met waterverf om zelf leuke illustraties te maken? Tijdens de workshop ‘vogels illustreren’ bij mij aan de keukentafel leer je alle ins en outs over hoe je zelf een leuk vogeltje kan illustreren. Ook doen we een leuke loskom-oefening, krijg je een boekje vol inspiratie en geef ik je tips tijdens de workshop maar ook voor daarna, zodat je thuis ermee door kunt gaan. Er is een tip die ik graag alvast met je wil delen: gewoon doen! Ga maken, probeer uit, laat je verrassen, stel je oordeel uit en ontdek want juist in het onbekende zit de verrassing! Hangt jouw huis straks vol met vrolijke aquarelvogels en andere dieren? 

Bij deze workshop krijg je een mooi vormgegeven boekje met de titel ‘Illustreren: vogels en verder’ zodat je thuis alles nog eens rustig stap voor stap kunt nalezen.

Deze workshop is ook inclusief koffie, thee, fris en lekkers en duurt ongeveer 2 uur.


Inhoudelijke informatie workshop vogel illustreren


Leuk voor: vriendinnnen, moeders, dochters, zussen, collega’s en natuurlijk ook voor creatieve mannen! Ook zeer leuk voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnenuitjes. Je hoeft geen ervaring te hebben!

Resultaat: Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een mooi geïllustreerde vogel en allemaal nieuwe kennis.

Prijs: € 42,50 incl. btw per persoon

Inclusief: Werkmateriaal, begeleiding van mij, koffie, thee of fris, iets lekkers en natuurlijk het boekje ‘Illustreren: Vogels en verder’

Inschrijvingen: min. 4 personen, max. 7 personen. * Bij minder dan 4 aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan, dit laat ik minimaal een week voor aanvang van de workshop weten, het geld krijg je dan uiteraard retour.

Locatie: Bij mij thuis aan de gezellige houten keukentafel in het de mooie wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Voldoende (gratis) parkeerplekken aanwezig, ook stopt de bus op 10 min. loopafstand én kun je het lopen van station Utrecht Leidsche Rijn (ong. 10 min) of een OV fiets nemen.

Lees hier de Algemene Voorwaarden die gelden voor de workshop


Geplande data


Op dit moment zijn er geen data gepland voor workshops. Wil je toch graag een workshop volgen? Zoek drie, vier, vijf of zes andere enthousiastelingen, vul dit formulier in en dan kunnen we samen op zoek naar een datum.


Ja, ik wil graag een workshop inplannen

    Met hoeveel personen wil je deelnemen?

    Welke workshop wil je volgen?

    Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Lotte Drouen?
    JaNee