MENU

Workshops

Workshop vogels illustreren

Altijd al aan de slag willen gaan met waterverf om zelf leuke illustraties te maken? Tijdens de workshop ‘vogels illustreren’ bij mij aan de keukentafel leer je alle ins en outs over hoe je zelf een leuk vogeltje kan illustreren. Ook doen we een leuke loskom-oefening, krijg je een boekje vol inspiratie en geef ik je tips tijdens de workshop maar ook voor daarna, zodat je thuis ermee door kunt gaan. Er is een tip die ik graag alvast met je wil delen: Namelijk gewoon doen! Ga maken, probeer uit, laat je verassen, stel je oordeel uit en ontdek want juist in het onbekende zit de verassing! Hangt jouw huis straks vol met vrolijke aquarel vogels en andere dieren? 

Bij deze workshop krijg je een mooi vormgeven boekje met de titel ‘vogels illustreren en verder’ zodat je thuis alles nog eens rustig stap voor stap kunt nalezen.

Deze workshop is inclusief koffie, thee, fris en lekkers en duurt ongeveer 2 uur. 

 

zaterdag 4 mei 2019 - 11.00 tot ong. 13.00 uur - Meld je aan (Nog 1 plekje)
woensdag 5 juni 2019 - 19.30 tot ong. 21.30 uur - Meld je aan

Leuk voor: vriendinnnen, moeders, dochters, zussen, collega’s en natuurlijk ook voor creatieve mannen! Ook zeer leuk voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnenuitjes. Je hoeft geen ervaring te hebben!

Resultaat: Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een mooi geïllustreerde vogel en allemaal nieuwe kennis.

Prijs: €37,50

Inclusief: Werkmateriaal, begeleiding van mij, koffie, thee of fris en iets lekkers en natuurlijk het mooie boekje ‘vogels illustreren’

Inschrijvingen: min. 3 personen, max. 6 personen

Locatie: Bij mij thuis aan de gezellige houten keukentafel in het de kleurrijke wijk Lombok in Utrecht. Voldoende (betaalde) parkeerplekken aanwezig, ook stopt de bus op 2 min. loopafstand (3 haltes vanaf Utrecht CS) én kun je het lopen van station Utrecht Centraal (ong. 25 min) of een OV fiets nemen. – Van Koestveldstraat 48, Utrecht

Workshop op verzoek

Op verzoek kan ik ook workshops bij iemand thuis geven (tot max. 10 personen) of kan ik in overleg een datum inplannen voor een groep die bestaat uit minimaal 4 personen. Neem contact met me op hiervoor!

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen Voorwaarden workshops

Onder “Lotte Drouen” wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site www.lottedrouen.com verstaan, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht, Nederland, onder registratienummer: 64763781

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met Lotte Drouen afsluit wat betreft workshop en cursussen. Dit geldt zowel voor internetbestellingen als andere leveringen. Voordat je je opgeeft voor een workshop of cursus is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door te bestellen geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

1. Totstandkoming van de overeenkomst

1.1 Inschrijving geschiedt door aanmelding via de website (https://www.lottedrouen.com) of in uitzonderlijke gevallen na mailcontact.

1.2 Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging via e-mail met daarin informatie en een link voor betaling, nadat de betaling is voldaan is de inschrijving definitief. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.

1.3 Per workshop of cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 4 en 6 deelnemers per workshop of cursus. Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving zo snel mogelijk gesloten.

1.4 Workshop of cursus vol, maar heb je toch interesse? Stuur dan een mail naar info@lottedrouen.com. Mogelijk komt er nog een plek vrij. Bij voldoende animo wordt overwogen het programma nogmaals aan te bieden.

1.5 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2. Afmelden door de deelnemer

2.1 Afmelden dient via e-mail en/of telefonisch te gebeuren.

2. Bij afmelding voor een workshop of cursus wordt er €5,- aan administratiekosten ingehouden.

2.2 Afmelding voor een workshop:

Bij afmelding tot 14 dagen vóór aanvang van een workshop krijg je het resterende bedrag helemaal terug (minus de €5,- administratiekosten).

Bij afmelding vanaf 14 dagen vóór aanvang van een workshop wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht.

2.3 Afmelding voor een cursus:

Bij afmelding tot 21 dagen vóór aanvang van een cursus krijg je het resterende bedrag helemaal terug (minus de €5,- administratiekosten).

Bij afmelding vanaf 21 dagen vóór aanvang van een cursus wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht.

Bij afmelding vanaf 14 dagen vóór aanvang van een cursus wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht.

2.4 In overleg met Lotte Drouen kan jouw plaats door een vervanger worden ingenomen. In dat geval ben je geen annuleringskosten verschuldigd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Je betaling wordt teruggeboekt, zodra de betaling van je vervanger binnen is.

2.5 Je kunt je per email afmelden bij mail@lottedrouen.com. Vermeld altijd de naam van de workshop of cursus en de datum. 

3. Annulering/verplaatsing door Lotte Drouen

3.1 Lotte Drouen is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

3.2 Lotte Drouen is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

3.3 Lotte Drouen is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd incl. administratiekosten.

 4. Betalingsvoorwaarden

4.1 Betaling van de workshop of cursus dient via de link te geschieden die in de mail wordt meegestuurd.

4.2 Zodra de inschrijving voor de workshop of cursus bij Lotte Drouen binnen is, ontvangt u een mail met een betalingslink. Zodra deze betaling binnen is, is uw plek definitief gereserveerd. Mocht u een factuur willen ontvangen stel Lotte Drouen daar dan van op de hoogte.  

5. Aansprakelijkheid

5.1 Lotte Drouen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

5.2 Tijdens de workshop en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Lotte Drouen is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken als er gewerkt wordt met bijvoorbeeld verf of inkt.

6. Klachten en problemen

I6.1 Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

6.2 Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Lotte Drouen het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.

7. Overig

7.1 Al het cursusmateriaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt. Het maken van opnamen in beeld en/of geluid van een (gedeelte van) een workshop of cursus is niet toegestaan.

7.2 Lotte Drouen behoudt zich altijd het recht om de workshops en cursussen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.

7.3 Parkeerkosten, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.

7.4 Na afloop van de workshop of cursus wordt de deelnemers gevraagd om het programma te beoordelen. Suggesties ter verbetering zijn altijd welkom.

Algemene informatie: Voor overige vragen kun je contact opnemen met Lotte Drouen – mail@lottedrouen.com