Workshops


Workshop Vogel Illustreren


Altijd al aan de slag willen gaan met waterverf om zelf leuke illustraties te maken? Tijdens de workshop ‘vogels illustreren’ bij mij aan de keukentafel leer je alle ins en outs over hoe je zelf een leuk vogeltje kan illustreren. Ook doen we een leuke loskom-oefening, krijg je een boekje vol inspiratie en geef ik je tips tijdens de workshop maar ook voor daarna, zodat je thuis ermee door kunt gaan.

Er is een tip die ik graag alvast met je wil delen: gewoon doen! Ga maken, probeer uit, laat je verrassen, stel je oordeel uit en ontdek want juist in het onbekende zit de verrassing! Hangt jouw huis straks vol met vrolijke aquarelvogels en andere dieren?

Lees meer


Deelnemen aan een workshop?


De workshops voor april en mei zijn geannuleerd vanwege de maatregels die vanuit de overheid zijn genomen en de eigen gezondheid. Voor juni staat er wel een workshop gepland.


Workshop op verzoek


Op verzoek kan ik ook workshops bij iemand thuis geven (tot max. 10 personen) of kan ik in overleg een datum inplannen voor een groep die bestaat uit minimaal 4 personen. Neem contact met me op hiervoor.