Home » Portfolios » Vogels illustreren en verder

Vogels illustreren en verder

  • door

Beschrijving

Altijd al aan de slag willen gaan met waterverf om zelf leuke illustraties te maken? In dit boekje wordt in een aantal simpele stappen uitgelegd hoe je zelf een leuk vogeltje kunt schilderen. Ook vind je in het boekje inspiratie, leuke los kom oefeningen, tricks en tips. En er is een tip die ik graag alvast met jullie wil delen: Namelijk gewoon doen! Ga maken, probeer uit, laat je verassen, stel je oordeel uit en ontdek want juist in het onbekende zit de verassing! Hangt jouw huis straks vol met vrolijke aquarel vogels en andere dieren? 

Vind je het leuk om eerst een workshop te volgen voordat je aan de slag gaat? Dat kan ook! Kijk bij de workshops op welke momenten je nog kan aansluiten.


Inhoud van dit boekje (14 pagina’s)

– De illustrator
– Inspiratie
– Waterverftechnieken en benodigdheden
– Kom lekker los
– Aan de slag
– Meer dieren
– Wat kan nog meer?
– Over Lotte Drouen
– Notities

*** Overige informatie ***
Het boekje heeft 14 pagina’s met inspiratie, tips, tricks en oefeningen en is alleen beschikbaar in het Nederlands. Dit boekje is ontwikkeld naar aanleiding van de workshop ‘vogels illustreren’. Wil je de workshop graag volgen? Kijk dan hier: Het boekje is ontworpen en geschreven door mij, Lotte Drouen

*** Print informatie ***
De afmeting van dit boekje is 148 mm x 210 mm (A5). Het boekje is geprint op 160 grams papier met een matte afwerking en een verstevigde kaft. Het boekje wordt verstuurd in een verstevigde verpakking, zodat het geheel in perfecte staat aankomt.

Meer weten?

Skills

illustration

Categorie

Shop

Datum

april 1, 2019