Home » Portfolios » Kaart knuffelende dieren

Kaart knuffelende dieren

  • door

Beschrijving

Knuffelende dieren! Knusse kaart met een mooie originele illustratie met een beer, vos en konijn die verstuurd kan worden met kerst, voor de gezelligheid maar ook om te laten zien dat je van iemand houdt. Altijd leuk om weer een kaartje te sturen of in huis op te hangen!

Ik heb de illustratie met de hand getekend (waterverf en fineliner). Daarna heb ik de tekening digitaal nabewerkt. De kaart is gedrukt op mooi dik structuurpapier: Tinteretto Gesso, 350 gram. Het formaat van deze kaart is A6 (10,5 x 14,8 cm), dit is gelijk aan de standaard ansichtkaart.

Op de achterkant staan lijntjes aangegeven voor de naam, het adres en de woonplaats. Ook is er ruimte voor een postzegel en leuke boodschap voor de ontvanger.


Cuddling animals! Cozy card with a beautiful original Illustration with a bear, fox and rabbit that can be sent for Christmas, for fun but also to show that you love someone. 

I draw the illustrations myself with watercolor and fineliner. After that, I completed the drawing digitally. The card is printed on beautiful thick texture paper: Tinteretto Gesso, 350 grams. The size of this card is A6 (10.5 x 14.8 cm), this is the same as the standard postcard.

On the back side are lines indicating the name, address and place of residence. There is also room for a stamp and a nice message for the recipient.

Meer weten?

Skills

illustration

Categorie

Shop

Klant

Lotte Drouen

Datum

november 8, 2019