Home » Portfolios » Kaart knus konijn

Kaart knus konijn

  • door

Beschrijving

Sfeervolle knusse kaart met een mooie originele Illustratie van een konijn met een waterverf achtergrond die verstuurd kan worden met kerst, voor de gezelligheid maar ook om te laten zien dat je van iemand houdt. En natuurlijk ook leuk in een lijstje voor aan de muur. Altijd fijn en leuk om een kaartje te sturen.

De kaart is door mij ontworpen en in kleine oplages gedrukt. Ik heb de illustratie met de hand getekend (waterverf). Daarna heb ik de tekening digitaal nabewerkt. De kaart is gedrukt op mooi dik structuurpapier: Tinteretto Gesso, 350 gram. Net een klein schilderijtje.

Het formaat van deze kaart is A6 (10,5 x 14,8 cm), dit is gelijk aan de standaard ansichtkaart.

Op de achterkant vol kleur staan in kleur lijntjes aangegeven voor de naam, het adres en de woonplaats en een leuke illustratie. Ook is er ruimte voor een postzegel en natuurlijk een leuke boodschap voor de ontvanger.

Deze kaart is ook te koop als poster in formaat A4 en A3.


Atmospheric cozy card with a beautiful original Illustration of a rabbit with a watercolor background that can be sent for Christmas, for fun but also to show that you love someone. And of course also nice in a frame for on the wall. 

The card was designed by me and printed in small quantities. I have drawn the illustration by hand (watercolor). Then I digitally finished the drawing. The card is printed on nice thick textured paper: Tinteretto Gesso, 350 grams. Just like a little painting.

The size of this card is A6 (10.5 x 14.8 cm), this is the same as the standard postcard.

On the back full color are indicated in color lines for the name, address and place of residence and a nice illustration. There is also room for a stamp and of course a nice message for the recipient.

This card can also be purchased as a poster in A4 and A3 format.

Meer weten?

Skills

illustration

Categorie

Shop

Klant

Lotte Drouen

Datum

november 12, 2019