Home » Portfolios » Bijeneter

Bijeneter

  • door

Beschrijving

Kleurrijke poster van de bijeneter, perfect voor in een kinderkamer of om je slaap- of woonkamer meer kleur te geven. Durf kleur te geven aan je omgeving!

Over de vogel: Bijeneters (Meropidae) zijn een familie van vogels uit de orde scharrelaarvogels. De familie telt 26 soorten verdeeld over drie geslachten. Bijeneters zijn allemaal fraai gekleurde, slanke en sierlijke vogels. Bijeneters hebben bijna allemaal verlengde middelste staartpennen, een slanke, gebogen snavel en puntige vleugels, waardoor ze lijken op grote zwaluwen. De broedplaatsen van deze vogel bevinden zich in het zuidwesten van Europa, in Oost- en Centraal-Europa, in Centraal- en Oost-Azië, Klein Azië en Noordwest-Afrika. In Portugal, Spanje en Bulgarije zijn de grootste aantallen te vinden.

De illustratie is door mij getekend en daarna digitaal nabewerkt. Ik maak voornamelijk gebruik van waterverf, pen en potlood.

*** Print Informatie ***
De print wordt geprint op professioneel papier, 250 gram papier.

A4-formaat - (21 x 29,7 cm) ontworpen om te passen in IKEA of andere frames of natuurlijk om gewoon zo op te hangen met een houten hanger of met mooie plakkers aan de muur.
A3-formaat - (29,7 x 42 cm) ontworpen om te passen in IKEA of andere frames of natuurlijk om gewoon zo op te hangen met een houten hanger of met mooie plakkers aan de muur.

Wil je deze poster aan je muur? Bestel hem nu in mijn Etsy shop


Meer weten?

Skills

illustration

Categorie

Shop

Klant

Lotte Drouen

Datum

oktober 4, 2018