Meteen naar de inhoud
Home » Inspiratie » 5 tips voor Sint en Kerst

5 tips voor Sint en Kerst

  Op zoek naar een origineel cadeautje voor Sint en Kerst? In mijn betoverende collectie vind je allerlei unieke producten, gemaakt in Nederland die erg geschikt zijn als cadeautje! Welke producten het meest populair zijn vind je in deze top 5.

  1. Verjaardagskalender

  Vergeet nooit meer een verjaardag, met deze prachtige vrolijke verjaardagskalender. Beer, vos, das, muis en haas gaan een jaar lang op avontuur.  Elke maand als je de kalender omslaat is het weer feest met een nieuwe vrolijke illustratie die past bij het jaargetijde en er is genoeg ruimte om verjaardagen en belangrijke gebeurtenissen op te schrijven. De kalender is op dik, papier geprint, en is ingebonden met een wire-o binding. Hierdoor kan je hem makkelijk omslaan én ophangen. Super leuk cadeau!

  2. Muurstickers Roodborstje

  Met dit vrolijke roodborstje maak je van elke muur een kunstwerk, als dat niet een leuk cadeau is! Een prachtige sticker die perfect past op de hoek van een plank, lichtknopje of lijst. Zonder verf of behang maak je iets heel bijzonders van een saaie plek of deur. Welk mooi plekje geef krijgt dit leuke roodborstje?

  3. LUX – Betoverend lichtje

  Geef een magische lichtje cadeau en verlicht zo elke plek met een betoverend lichtje. De lichtdoorlatende houder vormt een mooie versiering in huis en een prachtig lampje in de avond.

  4. Lampje

  Geef je kamer een betoverende sfeer met illustraties die licht lijken te geven d.m.v. dit prachtige kaartenlampje of de toverlamp. Pas de lamp aan op jouw stemming of het seizoen door elke keer een nieuwe ansichtkaart of toverplaat met illustratie voor de lamp te schuiven. Je kunt oneindig variëren, wat de lamp erg duurzaam maakt.

  5. Kersthangers

  Geef een betoverende kersthanger cadeau. Unieke ornamenten die voor deze kerst maar ook voor de komende jaren een mooie herinnering vormen en verdienen om gekoesterd te worden. De ornamenten worden in hele kleine oplages gedrukt wat ze extra bijzonder maakt.