Meteen naar de inhoud
Home » Inspiratie » 5 tips voor Sint en Kerst

5 tips voor Sint en Kerst

  Op zoek naar een origineel cadeautje voor Sint en Kerst? In mijn betoverende collectie vind je allerlei unieke producten, gemaakt in Nederland die erg geschikt zijn als cadeautje! Welke producten het meest populair zijn vind je in deze top 5.

  1. Verjaardagskalender

  Vergeet nooit meer een verjaardag, met deze prachtige vrolijke verjaardagskalender. Beer, vos, das, muis en haas gaan een jaar lang op avontuur.  Elke maand als je de kalender omslaat is het weer feest met een nieuwe vrolijke illustratie die past bij het jaargetijde en er is genoeg ruimte om verjaardagen en belangrijke gebeurtenissen op te schrijven. De kalender is op dik, papier geprint, en is ingebonden met een wire-o binding. Hierdoor kan je hem makkelijk omslaan én ophangen. Super leuk cadeau!

  2. Muurstickers Roodborstje

  Met dit vrolijke roodborstje maak je van elke muur een kunstwerk, als dat niet een leuk cadeau is! Een prachtige sticker die perfect past op de hoek van een plank, lichtknopje of lijst. Zonder verf of behang maak je iets heel bijzonders van een saaie plek of deur. Welk mooi plekje geef krijgt dit leuke roodborstje?

  3. LUX – Betoverend lichtje

  Geef een magische lichtje cadeau en verlicht zo elke plek met een betoverend lichtje. De lichtdoorlatende houder vormt een mooie versiering in huis en een prachtig lampje in de avond.

  4. Puzzels

  Puzzelen is een gezellige ontspannende activiteit die je zowel alleen als samen kunt doen. Elke keer dat je een puzzelstukje op de goede plek weet te leggen komt er dopamine vrij, het ontspant niet alleen maar je wordt er dus ook nog eens vrolijk van! De puzzel worden verpakt in een stoffen opbergtasje en voorzien van een prachtige A3 poster waarop de illustratie in zijn volle glorie te zien is zodat je de puzzel goed kunt leggen. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes.

  5. Kersthangers

  Geef een betoverende handgemaakte kersthangers cadeau. Unieke ornamenten die voor deze kerst maar ook voor de komende jaren een mooie herinnering vormen en verdienen om gekoesterd te worden. De ornamenten worden in hele kleine oplages met de hand gemaakt wat ze extra bijzonder maakt.