Meteen naar de inhoud

  Zoek je nog iets leuks voor moederdag? Een cadeautje of een lief gebaar? Ik geef je 5 leuke tips voor moederdag voor zowel een klein als groot budget, en ook nog eens origineel!

  Tip 1 – Kleine mini-kaartjes met lieve teksten

  Schrijf verschillende kleine gratis kaartjes met een lieve boodschap en geef deze door de dag heen of hang ze aan een lint en laat je moeder zelf de momenten kiezen waarop ze de kaartjes wil lezen. Je kunt hiervoor de mini-kaartjes uit de shop gebruiken of natuurlijk zelf iets knutselen. Gegarandeert een glimlach op je moeders gezicht en leuk voor elk budget.

  Tip 2 – Stuur een mooie illustratie en tergelijkertijd een bosje bloemen dat door de brievenbus past!

  Houdt je moeder van bloemen? In de webshop vindt je 8 verschillende vogels gedrukt op kaartjes die zaatjes bevatten. Stop de kaartjes in de grond en laat de wilde bloemen maar groeien. Super leuk en orgineel om te geven en ook nog eens niet duur! De inkt en het papier is biologisch afbreekbaar en heeft geen inpakt op het milieu.

  Tip 3 – Uniek geillustreerd dier

  Heeft je moeder een huisdier of een favoriet dier? Geef dan een illustratie op maat en laat het dier voor altijd vastleggen. Ze mag zelf kiezen welk dier ze getekend wil hebben. Super origineel!

  Tip 4 – Boekje met tegoedbonnen

  Gebruik de gratis mini-kaartjes voor moederdag om een boekje met tegoedbonnen te maken. Denk aan: een keer komen eten, samen koffie drinken, een extra knuffel, een keer helpen in de tuin (of waar hulp nodig is), auto stofzuigen, lekker samen wandelen of iets anders leuks, gezelligs of dat helpt. Net wat past binnen jullie gezinssituatie.

  Tip 5 – Muurstickers

  Geef een vrolijke muursticker van een vogel cadeau om een saai plekje in huis op te leuken. Met deze schattige vogels maak je van elke muur een kunstwerk! Prachtige stickers die perfect passen op de hoek van een plank, lichtknopje of lijst. 

  De muursticker wordt gesneden uit stevig zelfklevend vinyl met een matte afwerking zodat de illustratie mooi uitkomt en het bijna op de muur geschilderd lijkt. De sticker is probleemloos zelf aan te brengen op een schone gladde ondergrond zoals wanden, deuren, ramen, spiegels en kasten.