Meteen naar de inhoud
Home » Inspiratie » 5 tips voor de allerkleinste

5 tips voor de allerkleinste

  Welk ontwerp is het leuks om cadeau te krijgen of te geven bij een babyshower, geboorte of om de baby- of kinderkamer mee te stylen? Met een collectie vol kleurrijke illustraties kan het soms best lastig zijn om je favoriet te kiezen. Hier de top 5 meest gekochte producten voor een babyshower, geboorte, peuterverjaardag of baby- of kinderkamer en laat je inspireren!

  Een kleurrijke poster vol dieren en letters. Het leuke aan deze poster is dat hij niet alleen fijn is om naar te kijken maar ook nog eens heel leerzaam! In het begin is de poster voor een baby vooral interessant vanwege de grote contrasten tussen het wit van de achtergrond en de kleuren van de dieren. Als de kleine wat ouder is kan je gezamenlijk de verschillende dieren aanwijzen en geluiden na te doen en leert de dreumes/peuter zo spelenderwijs allerlei dieren kennen. Nog later kunnen ook de letters van het alfabet en de woorden worden geoefend. Een poster die jarenlang plezier geeft en kleur aan de kamer!

  Ga je de babykamer binnenkort inrichten of krijgt de kamer van je kleintje een nieuwe look? De poster met dieren die naar de Sterren kijken is een echte favoriet en zeer geschikt in een baby- of kinderkamer. Door het ontspannen gevoel dat de illustratie uitstraalt en de lieve dieren die er te zien zijn komt je kindje helemaal tot rust. Door het gebruik van rustige kleuren, namelijk de verschillende blauw- en groentinten, past de poster vrijwel in iedere kinderkamer en zal het de kamer een knus en fijn gevoel geven.

  Wil je de witte muur, kast of deur van de baby- of kinderkamer kleur geven met een bijzonder ontwerp? De veel verkochte muurstickers van de vos of het konijn geven de kamer een vrolijke en lieve noot en zijn super makkelijk aan te brengen! Binnen 1 minuut verander je de look en feel van de kamer zonder met verf of behang aan de slag te moeten. Het bijzondere van deze muurstickers is dat, door de matte afwerking, het net lijkt of je ze zelf op de muur geschilderd hebt. Natuurlijk kun je de muurstickers ook op een geverfde muur plakken. Kies dan voor een mooie blauw of groentint die deze lieve dieren nog beter laten uitkomen. Wil je het helemaal afmaken? Dan kun je daaromheen een setje met sterren en een maan plakken. Gegarandeerd succes bij je kleintje!

  Ook deze poster staat hoog in de bestsellerslijst en je kunt denk ik wel raden waarom. Met deze poster maak je de baby- of kinderkamer helemaal af. De illustratie straalt geborgenheid uit, iets dat goed past in een kamer voor de allerkleinste. Samen kun je naar de poster kijken, genieten en er natuurlijk hele verhalen omheen verzinnen. Welk avontuur beleven beer, vos en konijn vandaag?

  Als laatste in de top 5 vind je de dierengeluiden-poster. Ook deze poster is, net als de ABC-poster, niet alleen leuk om naar te kijken maar heel leerzaam. Je vindt op deze poster dieren die je kleintje ook in het echt veel tegen zal komen, zo sluit de poster goed aan bij de belevingswereld van de kleine. Zoals bij de ABC-poster trekken de hoge contrasten tussen kleur en het wit van de achtergrond de aandacht van de baby en zal deze het leuk vinden om naar te kijken ook al weet hij of zij nog niet wat hij ziet. Daarna kun je samen met je kleintje op ontdekkingstocht gaan en de dieren beter leren kennen door ze met elkaar te vergelijken en te bespreken. Zie je dat het ene dier groter is dan het andere? En welk geluid maken de verschillende dieren? Wil je de geluiden ook laten horen? Bij de poster zit een kaartje met QR-codes zodat je de dierengeluiden ook via je mobiel kunt afspelen.