Veelgestelde vragen webshop

Wat is de levertijd?

Bestellingen worden binnen 1 tot 4 werkdagen verwerkt en daarna verzonden via PostNL (mits de betaling binnen is), tenzij anders vermeld. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Voor pakketjes ontvang je daarnaast een e-mail met track en trace code, zodat je het pakket zelf kan traceren. Brievenbuspost wordt zonder track en trace verstuurd. Meestal duurt het 1 tot 2 werkdagen na verzending voordat je de bestelling ontvangt. LET OP! Omdat het op dit moment erg druk is bij PostNL kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je een bestelling ontvangt. Wil je een bestelling graag voor een bepaalde datum hebben, bestel op tijd of geef een cadeaubon :)!

Wie kan een bestelling plaatsen?

Op dit moment kun je alleen een bestelling plaatsen in de webshop als je in Nederland woont. Wil je vanuit het buitenland een bestelling plaatsen dan kan dit via mijn Etsyshop – https://www.etsy.com/shop/LottedrouenDesign

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat. In de winkelwagen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

  • brievenbuspost klein € 1,60
  • brievenbuspost groot € 2,35
  • brievenbuspakje € 3,25
  • pakketpost € 6,00
  • gratis verzending vanaf €25,00

Wie maakt de producten?

De illustraties zijn allemaal door Lotte Drouen bedacht en gemaakt en omgezet naar producten van hoogwaardige kwaliteit. De illustraties worden in Nederland gedrukt op mooi stevig papier die de illustraties en kleuren goed laten uitkomen. Ook worden alle producten met de hand ingepakt zodat ze in perfecte staat aankomen! De liefde die Lotte heeft voor haar vak schijnt door in de hele collectie.

Op welk papier worden de kaarten gedrukt?

De kaarten worden standaard op mooi dik structuurpapier gedrukt genaamd Tintoretto Gesso. Tintoretto Gesso is een mooie ongestreken papiersoort met een klein structuurtje. Het structuurtje is een beetje geschept en erg subtiel, een soort gehamerde structuur, waardoor deze papiersoort een unieke en luxe uitstraling krijgt. Dit papier heeft qua uiterlijk veel weg van waterverfpapier waardoor de illustraties erg mooi uitkomen!