Veelgestelde vragen webshop

Wat is de levertijd?

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt en verzonden via PostNL (mits de betaling binnen is). Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Voor pakketjes ontvang je een e-mail met track & trace gegevens, zodat je het pakket zelf kan traceren. Brievenbuspost wordt zonder track & trace verstuurd. Meestal duurt het 1 tot 2 werkdagen na verzending voordat je de bestelling ontvangt. Omdat het op dit moment erg druk is bij PostNL kan het soms zijn dat het iets langer duurt voordat je een bestelling ontvangt.

Wie kan een bestelling plaatsen?

Op dit moment kun je alleen een bestelling plaatsen in de webshop als je in Nederland woont. Wil je vanuit het buitenland een bestelling plaatsen dan kan dit via mijn Etsyshop – https://www.etsy.com/shop/LottedrouenDesign

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat. In de winkelwagen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

  • brievenbuspost klein € 1,50
  • brievenbuspost groot € 2,25
  • brievenbuspakje € 3,00
  • pakketpost € 5,95
  • gratis verzending vanaf €19,50

Wie maakt de producten?

De illustraties zijn allemaal door Lotte Drouen bedacht en gemaakt en omgezet naar producten van hoogwaardige kwaliteit. De illustraties worden in Nederland gedrukt op mooi stevig papier die de illustraties en kleuren goed laten uitkomen. Ook worden alle producten met de hand ingepakt zodat ze in perfecte staat aankomen! De liefde die Lotte heeft voor haar vak schijnt door in de hele collectie.