Meteen naar de inhoud
Home » Illustraties op maat » Geboortekaartjes » Op Maat

Op Maat


Niks zo bijzonder dan een nieuw leven! Voor dit speciale moment ontwerp ik met liefde een uniek geboortekaartje op maat helemaal naar jouw/ jullie wensen. Misschien heb je zelf al een idee of wil je samen met mij aan de slag om iets te unieks te bedenken. In beide gevallen kan ik je van dienst zijn. Vragen of wil je graag een ontwerp laten maken? Vul het formulier in of stuur een mailtje naar: mail@lottedrouen.com.

Benieuwd naar hoe het ontwerpproces eruit ziet en hoeveel het kost? Lees verder!

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?


Na alle wensen en ideeën doorgesproken te hebben maak ik een offerte met daarbij meteen een indicatie van de drukkosten voor de kaarten en enveloppen en een tijdspad. Als de offerte goedgekeurd is ga ik aan de slag met een eerste digitale proefdruk. Niet naar wens? Dan maak ik gratis een nieuw ontwerp. Ook kunnen na het zien van de proefdruk natuurlijk wijzigingen worden doorgeven. Wil je graag de enveloppen van tevoren ontvangen, zodat je ze alvast kunt schrijven? Geen probleem! Deze kan ik gratis van tevoren toe zenden.

Na de geboorte: Hoera, het kindje is geboren! Stuur mij zo snel mogelijk de laatste gegevens, via de mail. Ik zal de gegevens verwerken in een definitieve digitale proefdruk. Controleer deze versie goed. Na goedkeuring van deze versie zal het ongeveer 3 werkdagen duren voordat je/ jullie de kaarten in huis hebben.


Wat kost het ontwerp van een geboortekaart Op maat?


Voor het ontwerpen van geboortekaartjes Op maat (enkel of dubbel) hangt de prijs af van de ontwerp wensen, dubbel of enkele kaart, drukkosten zoals papiersoort, aantal, wel of niet enveloppen en eventueel extra’s zoals kraamborrelkaartjes, posters en sluitzegels. Voor dat echt beginnen aan het proces maak ik een vrijblijvende offerte zodat je/ jullie niet voor verassingen komen te staan.

Een indicatie: Het tarief van het ontwerpen van een basis geboortekaartje kost € 200 dit is inclusief 21% BTW, de illustraties en het grafisch ontwerp (twee aanpassingsrondes) en drukwerk-begeleiding. Exclusief drukkosten, enveloppen en andere bijkomstigheden.

Een rekenvoorbeeld: Voor 100 kaarten (130 x 130 mm) gedrukt op mooi dik structuurpapier betaal je ongeveer € 50 en voor de gekleurde enveloppen € 30. Dat betekend dat een uniek ontworpen kaartje (100 stuks) incl. envelop maar € 2,80 per stuk kost. Wie wil dat nou niet?

Het tarief van het ontwerpen van een basis dubbel geboortekaartje (vierzijden) kost € 275 inclusief 21% BTW, de illustraties en het grafisch ontwerp (twee aanpassingsrondes) en drukwerk-begeleiding. Exclusief drukkosten, enveloppen en andere bijkomstigheden. 


Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen of een vraag stellen voor een geboortekaartje Op Maat

Vul het onderstaande formulier in en dan neem ik contact met je op

  Uitgerekende datum (*verplicht)

  Wil je een enkele of dubbele kaart (*verplicht)

  Hoeveel kaarten wil je ongeveer bestellen? (*verplicht)

  Wil je met of zonder envelop?

  Wil je nog extra's zoals?
  Poster van geboortekaartjeSluitsticker envelopExtra kaartjeAfbeelding voor postzegel

  Eventuele opmerkingen

  Wil je de nieuwsbrief van Lotte Drouen ontvangen? (*verplicht)
  JaNee