Stel een origineel geboortekaartje samen door te mixen en te matchen met verschillende dierenillustraties! Zo krijg je een uniek geboortekaartje maar dan minder duur. Je hebt al een kaart voor maar €1,76 per stuk. Nadat het kaartje is vormgegeven zal het gedrukt worden op mooi dik structuurpapier (Tinteretto Gesso, 350 gram).

Wat kun je Mixen en Matchen? Voor de voorkant kun je kiezen uit (maximaal) drie hoofddieren, (maximaal) drie extra dieren, kleur van de achtergrond en of je de naam op de voorkant wilt (en in welk lettertype). Voor de achterkant kun je aangeven welke tekst erop moet komen en soort lettertype. Qua formaat kun je kiezen uit 6 formaten, zie hiervoor de prijslijst.


Weet je wat je wilt?

Vul het formulier in en je krijgt vrijblijvend een offerte met betaallink. Na betaling en als alle wensen en gegevens volledig zijn (via een korte extra vragenlijst), start het ontwerpproces en krijg je binnen een week een digitale proefversie van het kaartje. Wil je toch een ander dier, andere achtergrondkleur of lettertype? Je kan gratis twee keer een aanpassing doen. Akkoord met het kaartje? Nu is het wachten totdat de kleine geboren wordt! Heb je enveloppen besteld? Dan zorg ik dat je de enveloppen alvast ontvangt zodat deze geschreven kunnen worden.

Zodra het kindje er is worden de laatste gegevens aangepast, geef je akkoord op de laatste versie en kan daarna het kaartje besteld worden bij de drukker. Dit duurt ongeveer 4 werkdagen. Wil je afwijken van het standaardkaartje? Dat kan voor een kleine meerprijs. Benieuwd naar de prijzen? Je kunt al 100 kaarten bestellen voor maar 1,76 euro per stuk (incl. BTW, drukkosten en enveloppen).

Hebben? Vul het  formulier vrijblijvend in! Nu al een vraag? Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar mail@lottedrouen.com. Wil je toch liever een Op Maat kaartje? Kijk dan hier.


De dierenillustraties

Klik op de afbeeldingen om alle opties te zien en vul daarna je voorkeur in op het formulier.