Ga naar de inhoud

Verzending & Bestelling

Gratis verzending

Je betaald geen verzendkosten als je geboortekaartjes, posters of extra’s besteld.

Bestelling

Ik vind het belangrijk dat jij je kaartjes zo snel mogelijk in huis hebt en kunt gaan versturen. Voor de bestellingen van geboortekaartjes en posters geldt levering binnen 1 tot 3 werkdagen na akkoord.

Enveloppen
Heb je enveloppen besteld? Deze worden binnen 1-3 werkdagen na je bestelling geleverd.

Extra’s
Sluitstickers – Deze worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren.
Proefpakketje – Proefpakketje worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren.
Postzegels – Deze ontvang je direct digitaal en kun je zelf via PostNL bestellen.

Levering

Geboortekaartjes uit de collectie kun je via de website bestellen als je in Nederland of Belgie woont of een verzendadres hebt in een van deze landen. Woon je in een ander land en wil je wel graag een bestelling plaatsen stuur dan even een mailtje!

Retouren

Alle bestellingen bij Lotte Drouen zijn maatwerk, elk besteld kaartje wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op de bestellingen en je kunt je bestelling dus niet retour sturen. Wel vind ik het heel erg belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop en hoor ik graag als er iets mee is en dan kijken we samen of we het kunnen oplossen.

Mochten de kaartjes beschadigd of fout gedrukt zijn dan is dat natuurlijk een ander verhaal, neem hiervoor zo snel mogelijk contact met mij op!