Ga naar de inhoud

Proefdruk

Of je een kaartje of poster uit de collectie bestelt of een kaartje op maat; je ontvangt altijd een PDF met een digitale proefdruk. Bestel je de kaartjes voor de geboorte dan ontvang je zowel voor als na de geboorte een PDF met een digitale proefdruk. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op de laatste digitale proefdruk worden de kaartjes ook daadwerkelijk gedrukt.

Omdat de digitale proefdruk en de voorbeelden op de website goed weergeven hoe het gedrukte kaartje eruit komt te zien, kun je geen ‘fysieke’ proefdrukken bestellen.

Wil je meer weten over het papier dat gebruikt wordt bij het drukken van de geboortekaartjes? Kijk dan hier.

Wil je graag het papier van te voren voelen en zien welke kwaliteit de drukker levert? Bestel dan een proefpakketje. Hierin vind je een ansichtkaart (die je ook gewoon kunt versturen) die gedrukt is bij dezelfde drukker op hetzelfde papier als jouw geboortekaartje gedrukt zal worden. Daarnaast zit er in het pakketje een sluitsticker en op de envelop een persoonlijke postzegel. Ook de envelop waarin het pakketje wordt verstuurd is van dezelfde kwaliteit als de enveloppen die jij kan bestellen. Op deze manier krijg je een mooi beeld van hoe jouw geboortekaartje eruit kan zien zonder extra afval te creëren!