Ga naar de inhoud

Over mij

Als illustrator maak ik unieke eigenzinnige dierenillustraties die de aandacht trekken van jong en oud. Met mijn illustraties schep ik graag kleine wereldjes waarin je kunt verdwalen en die je fantasie prikkelen. Vooral het illustreren van een geboortekaartje vind ik heel bijzonder omdat het kaartje voor zo’n speciaal moment staat. Achter de illustratie verschuilt zich eigenlijk altijd wel een leuk, mooi of grappig verhaal.

Dagelijks werk ik voor een breed scala aan klanten. Van geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, editorials tot posters, stationary en kinderproducten: als het bedrukt kan worden, kan ik het illustreren. Daarnaast run ik mijn eigen online shop vol kaarten, posters en andere leuke producten, kijk op www.lottedrouen.com/shop voor alle producten.


Nog iets meer over mij….

Ik woon in het altijd kleurrijke Utrecht samen met mijn man en twee prachtige kinderen. Ik ben van origine historicus maar nu alweer meer dan 5 jaar werkzaam als illustrator. Als ik niet in de weer ben met papier, waterverf en kwast dan ga ik het liefst naar een goed koffietentje, struin ik door tweehandswinkels en over markten of ga ik op bezoek bij familie en vrienden. Thuis vind ik het eerlijk om steeds weer nieuwe DIY projecten te bedenken of in de tuin te werken en zo steeds meer kleur toe te voegen aan ons huisje. Ik hoop in de toekomst mijn eigen prentenboek uit te geven en natuurlijk nog veel meer mensen blij te maken met mijn kleurrijke producten en geboortekaartjes!


Wil je nog meer over mij weten of mijn nieuwste illustraties zien? Volg mij op Instagram of Facebook. Je kunt je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.