De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt en vandaag lanceer ik mijn nieuwe website! Maar niet alleen dat, ook zijn er weer nieuwe kaarten en posters in de shop te vinden en staan er nieuwe leuke projecten en events op stapel. 


Ik ben hard bezig geweest om de functionaliteit en de look en feel van de website te verbeteren. In het menu bovenaan zie je een duidelijke onderverdeling tussen illustraties op maat, workshops en shop. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent. Daarnaast lanceer ik ook meteen een nieuw concept met deze nieuwe website, namelijk: Mix en Match-geboortekaartjes naast het al bestaande Op maat-concept.

Het Mix en Match-concept

Je kunt door, te mixen en te matchen met verschillende bestaande dierenillustraties die door mij getekend zijn, een uniek geboortekaartje samenstellen maar dan minder duur. Nadat het kaartje is vormgegeven zal het gedrukt worden op mooi dik structuurpapier. Natuurlijk is er ook nog altijd de mogelijkheid van een helemaal op maat ontworpen geboortekaartje.


Nieuwe producten

Posters

Op weg naar het noorden – serie van vier
Trekkend door Denemarken, Zweden en Noorwegen werd ik gegrepen door de pracht van deze landen. Bergen worden afgewisseld met dalen waarin zich spiegelgladde meren bevinden. De bossen zijn vol kleur en worden weerspiegeld in het water. De wegen zijn leeg en nodigen uit tot ontdekken. De steden doen gezellig aan met lichtjes, kaarsen en schapenvachtjes. Deze roadtrip door Scandinavië inspireerden mij tot het maken van vier grote illustraties waarin werelden zijn geschapen die de fantasie doen prikkelen. Je ziet de lente, zomer, herfst en winter met dieren die in Scandinavië veel voorkomen. Welk verhaal wordt er volgens jou verteld?

*Informatie *

50 x 70 cm
160 grams
houtvrij papier
Verpakt in stevige koker
45 euro excl. verzendkosten

Nu met 15% korting (De korting geldt op een van de vier ‘Op weg naar het noorden’-posters. De actie loopt tot 22 september 2019)

Kaarten

Koffie?, Koekje?, Happy Birthday en veel liefs


Agenda

Markten
Swanmarket
zondag 8 september Vredenbrug – Utrecht

Oogstfeest
zondag 22 september 13.00 – 17.00 uur
Kinderboerderij Koppelsteede – Utrecht

Exposities / openingen
Pakje Kunst Stayokay
opening 6 oktober 13.30 uur

Expositie Koekoek030
Opening 9 november Fort Lunetten
Verdere informatie volgt nog


Lees hier de hele nieuwsbrief en meld je aan!