Gefeliciteerd

Je wordt papa of mama! Bij het aankondigen van dit nieuwe leven hoort natuurlijk ook een uniek geboortekaartje dat met aandacht is gemaakt.


De opties

Er kan gekozen worden uit de twee bovenstaande concepten: Een geboortekaartje speciaal ontworpen naar de eigen wensen (Op maat) of een Mix & Match-geboortekaartje. Hierbij worden bestaande illustraties gemixt & matcht. Zo krijg je wel een uniek geboortekaartje maar dan minder duur. Klik op een van de opties voor verdere uitleg.

Wanneer bestellen?

Een geboortekaartje kan natuurlijk altijd besteld worden maar houd er rekening mee dat het ongeveer 2 weken duurt om het Mix & Match-kaartje te maken. Voor het Op maat-ontwerp is het goed om minimaal 8 weken de tijd te nemen.


Reviews


Lotte heeft het geboortekaartje voor onze zoon ontworpen. Ze luisterde goed naar ons verhaal en heeft dat vertaald in een heel vrolijk en uniek kaartje.

We zijn er heel blij mee en hebben veel complimenten erover gekregen.‘ – Geboortekaartje Julius – Summer camping

Ik vond het een heel fijn proces, van ontwerp tot resultaat. Het is een mooie manier om lekker voorpret te hebben.

We zijn heel blij met de mooie kaart die er speciaal voor ons meisje is gemaakt. Echt een cadeautje voor jezelf en het kind wat er aan komt!‘ – Geboortekaartje Marijne – Scandinavia

Lotte heeft ons idee uitgewerkt, het eindresultaat was veel mooier dan wat we zelf in gedachten hadden.

We zijn heel tevreden met het eindresultaat.‘ – Lies – Being adventurous